Diákigazolványok - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
4884
post-template-default,single,single-post,postid-4884,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Diákigazolványok

Kedves Szülők!

A diákigazolvány igénylésének módja a következő:

Bármely  okmányirodákban / kormányablakokban díjmentesen igényelhető a NEK adatlap – a gyermek fényképe (12. életév betöltése után az aláírása is) az okmányirodákban készül el az igazolványhoz – hivatalos okmányok (személyi igazolvány és lakcímkártya, vagy egyéb érvényes személyazonosító okmány) alapján.

A szülő a NEK adatlapot az iskolatitkárnak bemutatja, aki az adatok egyeztetése után az OKTIG rendszerben elektronikusan megigényli az igazolványt. Az igénylés ingyenes.

Az elkészült igazolványt a gyártó az iskola címére küldi el.

A tanköteles tanulók diákigazolványa érvényesítő matrica nélkül is érvényes azon tanévet követő október 31. napjáig, amely tanévben a tanuló a 16. életévét betölti.