Juglans Regia Alapítvány
2765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2765,bridge-core-2.7.6,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Juglans Regia Alapítvány

A Juglans Regia Alapítvány a diósdi iskolások jövőjéért immár nyolc éve támogatja az Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola és AMI tanulóit. Az alapítvány fő céljai közé sorolható a hátrányos helyzetű és tehetséges tanulók támogatása, a diósdi diákok iskolai körülményeinek javítása, az oktatás színvonalának emelése, iskolai programok, események, ünnepségek támogatása, tanáraik továbbképzésének segítése, a tanulmányi és sportversenyek szervezésének és az eseményeken való részvételnek segítése.

A mögöttünk álló években rengeteg program valósult meg a Juglans Regia Alapítvány segítségével. Csak, hogy néhányat említsünk: Sakkverseny, Lükverseny, diák sportversenyek, rajzpályázat, versmondó verseny, húsvéti játszóház, elsősök avatása, ballagás, nagyváradi testvériskolai kapcsolatok ápolása, oktatástechnikai eszközök beszerzése, udvari játékok vásárlása telepítése az új iskola udvarára és még sokáig sorolhatnánk.

Az alapítvány fontos szerepet játszik abban, hogy a gyerekek ne csak a száraz tananyag elsajátításának helyszínét lássák a diósdi iskolában, hanem egy olyan közösségi teret, ahova szívesen járnak.

Szervezetünk fő bevétele az adó egy százalékokból származik. Kérjük, hogy Ön is ajánlja fel a Juglans Regia Alapítványnak egy százalékát, segítve ezzel a diósdi iskolát!

 

Számlaszámunk: 64800042-10406919

Csetnek Béla
Juglans Regia Alapítvány
a diósdi iskolások jövőjéért
Kuratórium Elnöke


Juglans Regia Alapítvány a Diósdi Iskolások Jövőéjért

Székhely: 2049 Diósd, Gárdonyi G. u. 14.

Adószám: 18025613-1-13

Számlaszám: 64800042-10406919

 

„Jó érzés, ha szülőként, tanárként hozzájárulhatunk egy másik ember életének tartalmasabbá tételéhez. Szívderítő dolog figyelemmel követni, hogyan vesz át egy fiatal a tanítási kapcsolat során valami olyan új dolgot, ami kitágítja világa határait és bővíti készségeinek tárát.”

-Thomas Gordon