Üdvözöljük iskolánk honlapján!
3282
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3282,bridge-core-2.7.6,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Manapság a honlap része az iskolai életnek. Nálunk mindig történik valami, a színes, változatos iskolai élet a legjobb nevelő erő. Sok hasznosat cselekedni fontosabb, mint sokat tudni. Célunk, hogy bemutassuk a tevékenységeinket, megfelelő információt adjunk intézményünkről. Szinte minden hétre jut valamilyen rendezvény a nevelés különböző területeit illetően.
A szűken vett iskolai tanulmányi munkánkat körbeöleli nagyon sok adminisztratív teendő az étkezéstől kezdve kitöltendő dokumentumokig sokféle kötelezőség. Azt tartjuk jónak, ha gyorsan közreadhatjuk a tudnivalókat, és ezzel megkönnyítjük a szülők életét; gyorsan, hatékonyan tudják intézni iskolai dolgaikat.
Kívánok jó olvasgatást, szemlélődést, valamint jó együttműködést iskolánkkal!