Leendő 5. osztályok - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
3170
post-template-default,single,single-post,postid-3170,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Leendő 5. osztályok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018/19. tanévben az 5. évfolyamon 3 osztály indulását tervezzük, melyet az évfolyamon tanulók létszáma és az iskolánkban kialakult helyhiány indokol. Az évfolyamon eddig német nemzetiségi oktatásban tanuló gyerekek az 5.c osztály tanulóiként folytatják tanulmányaikat iskolánkban. Az 5.a és 5.b osztályok névsorát az osztálytanítók továbbítják Önöknek, mivel az új adatvédelmi törvények nem teszik lehetővé a honlapunkon való megjelentetését.
A szintfelmérők alapján az emelt szintű oktatásra bekerülő gyermekek neve mellett jeleztük, hogy mely tantárgyból részesül a következő tanévtől emelt szintű oktatásban. A magyar nyelv és irodalom emelt szintű oktatásra a jelentkezők száma nem érte el a csoportalakításhoz szükséges minimális létszámot, így azt nem tudjuk ezen az évfolyamon megszervezni.
A magas osztálylétszámok miatt az osztályba soroláson csak abban az esetben tudunk változtatni, amennyiben szabadul fel hely az adott osztályban, vagy a másik osztályban is van osztálycsere igény. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!