Tájékoztató a 2018/2019-es általános iskolai étkezési nyilatkozatokról - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
3163
post-template-default,single,single-post,postid-3163,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tájékoztató a 2018/2019-es általános iskolai étkezési nyilatkozatokról

Tisztelt Szülő, Étkező!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a 2018/2019-es étkezési nyilatkozatok 2018. augusztus 1-től elérhetők a Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola portáján és a Diósdi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, valamint letölthetők a hivatal honlapjáról (www.diosd.hu).

A kitöltött nyilatkozatot és a csatolandó igazolásokat kérjük alábbi elérhetőségeink egyikére 2018. augusztus 22-ig, de legkésőbb a befizetés napján eljuttatni szíveskedjen!

Amennyiben étkezést igényel, úgy a jelen nyilatkozat aláírásával gyermeke 2018. szeptember 1-jétől 2019. augusztus 31-ig étkezőnek számít.

szeptember havi étkezés díjának befizetése – tekintettel a tanévkezdésre – a Diósdi Polgármesteri Hivatalban történik. (Cím: 2049 Diósd, Szent István tér 1.)
Befizetési napok: 2018. augusztus 27., 28. és 29.

Felhívjuk figyelmét, hogy

  • amennyiben a megállapított térítési díj befizetése nem történik meg, gyermeke nem étkezhet!
  • hiányos adattartalmú nyilatkozatot nem tudunk rögzíteni rendszerünkben, így a Tanulónak az étkezést nem tudjuk biztosítani 2018. szeptember 1-jétől.

Amennyiben kitöltött adataiban bármilyen változás történik, kérjük, hogy 8 napon belül új nyilatkozat kitöltésével jelezni szíveskedjen!

KEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELE:

  • Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény (100%-os támogatás)
    Kérjük az érvényes határozatot csatolni, ennek hiányában a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni!
    Érvényessége a határozaton lévő dátum szerint kerül rögzítésre.
  • Tartósan beteg vagy fogyatékos (50%-os támogatás)
    Kérjük az érvényes szakorvosi igazolást csatolni, ennek hiányában a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni!
    Érvényessége a bejelentést követő naptól lép érvénybe.
  • Családjában három vagy több gyermeket nevelnek (50%-os támogatás)
    A gyermekek számának meghatározásánál figyelembe veendő gyermekek köre: az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező 18 éven aluli gyermek; a 25 évesnél fiatalabb, köznevelési intézményben nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő, a nappali oktatás munkarendje szerint szervezett felnőttoktatásban részt vevő vagy felsőoktatási intézményben nappali képzésben tanuló gyermek és életkortól függetlenül a tartósan beteg vagy súlyos fogyatékos gyermek, kivéve a nevelőszülőnél ideiglenes hatállyal elhelyezett gyermek, valamint a nevelőszülőnél elhelyezett nevelésbe vett gyermek és utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőtt.
    Érvényessége a bejelentést követő naptól lép érvénybe.
  • Nevelésbe vételét rendelte el a gyámhatóság (100%-os támogatás)
    Kérjük az érvényes igazolást csatolni, ennek hiányában a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni!
    Érvényessége a bejelentést követő naptól lép érvénybe.
  • Utógondozói ellátásban részesül (100%-os támogatás)
    Kérjük az érvényes igazolást csatolni, ennek hiányában a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni!
    Érvényessége a bejelentést követő naptól lép érvénybe.

ÉTKEZÉS LEMONDÁSA:
Kizárólag az alábbi módokon lehetséges:

Az alábbi adatokat szíveskedjen feltüntetni: étkező neve, iskola/osztály, mely napra történik a lemondás. Az étkezés lemondását tárgynapot megelőző munkanap 09.00 óráig lehet jelezni.