Gyász - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
4346
post-template-default,single,single-post,postid-4346,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Gyász

Mély megdöbbenéssel értesítjük tanulóinkat és szüleiket, hogy iskolánk 6.a osztályos tanulója, Kozák Márk 2019. augusztus 12-én este elhunyt. Márk ez év január végén sikeres májtranszplantáción esett át, állapota rohamosan javult, tanév végén sikeres osztályozóvizsgát tett, azt tervezte, hogy szeptembertől újra naponta fog iskolába járni. Sajnos nyár elején egy igen súlyos betegség támadta meg, amellyel szervezete orvosi segítséggel sem tudott megbirkózni. Márkot és testvérét, aki szintén tanítványunk volt, édesanyja egyedül neveli. A család az elmúlt hónapokban nagyon nehéz anyagi helyzetbe került azáltal, hogy az anya ezen időszak alatt végig gyermeke mellett volt.

Kérjük, hogy akinek akár egy kis lehetősége van, támogassa a családot ebben a nagyon nehéz helyzetben. A család nevében is köszönjük a támogatást!

Az édesanya, Nyíri Zsuzsanna számlaszáma: 11773061-00025144