Millió Lépés az iskoládért - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
5805
post-template-default,single,single-post,postid-5805,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Millió Lépés az iskoládért

Bizonyára hallottak már a Millió lépés az iskoládért kihívásról. Részletek: Információk iskolák számra – MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT (milliolepes.hu)

Iskolánk is csatlakozott a lépésgyűjtögetéshez, melyben igen eredményesek is vagyunk. A mai napon az ország 23. legtöbb lépést összegyűjtött iskolája vagyunk, már 7 sorsjeggyel rendelkezünk!

Nagyon szeretnénk mi is az iskolának 1 000000 Ft-ot nyerni, ezért kérjük, hogy aki nem tette még meg csatlakozzon! 60 féle tevékenységgel lehet hozzájárulni a lépésszám növeléshez.

A regisztráció néhány percet vesz igénybe, utána már nincs más dolga senkinek, csak lépegetni, mozogni.

A tapasztalatunk az, hogy a szinkronizálás nem mindig működik, ezért javasoljuk naponta egyszer az applikáció megnyitását és a lépésszám menüpontba való belépést, így biztosan jóváíródik minden lépés!