Tornaterem felújítása - Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola
6016
post-template-default,single,single-post,postid-6016,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-news-3.0.2,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tornaterem felújítása

A mai napon az a rendkívüli hír érkezett iskolánkba. Még ebben a (naptári) évben teljesen megújul iskolánk tornatermének padlózata. Az elkövetkező hetekben a munkálatok a testnevelés órák megtartását nehezítik majd, de várhatóan a 2024. évet már egy megújult, biztonságosabb tormateremben kezdhetjük.

A munkálatok pénteken (2023.12.01.) el is  kezdődnek. A holnapi napon karbantartóink irányításával megkezdődik a terület előkészítése, pl.: a bordásfalak leszerelése és a termen kívüli elhelyezése. Ehhez szeretnénk holnap (2023.11.30., csütörtök) reggel 8 órától néhány órára kérni apukák segítségét. Kérjük, hogy amennyiben részt tudnak venni az előkészítő munkában, úgy azt jelezzék az alábbi táblázatban:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1alBzAcCpDWhJk-eYUzIroIxulh9X9J4CqP1qytk-pOY/edit?usp=sharing

Köszönjük szépen!