Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi és Alapfokú Művészeti Iskola | Épül, szépül, korszerűsödik iskolánk
3219
post-template-default,single,single-post,postid-3219,single-format-standard,qode-news-1.0.5,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Épül, szépül, korszerűsödik iskolánk

Néhány héttel ezelőtt megkezdődött a várva várt építkezés iskolánkban, melynek eredményeképpen néhány hónap múlva iskolánkban 2 és fél teremmel több áll a gyermekek rendelkezésére.
Tanév elején a gyerekek a Diósd város Önkormányzatának támogatásával megújított gépparknak örülhettek az informatika teremben. Az informatika teremben és a könyvtárban már évek óta nem működött megfelelően a világítás. A tanév első heteiben kolléganőnk férje, Holczer Árpád megoldotta ezt a problémát. A gyerekek nevében is köszönjük neki, hiszen a z egyre szürkébb napokban szükségünk is van a megfelelő világításra!
Az elmúlt hét végén a kisiskola udvara újult meg a szülőknek és gyerekeknek köszönhetően. A gyerekek és tanítóik is nagy örömmel vették birtokba a szép, színes udvart! Ha a tervek valóra válnak, akkor következő héten már a nagyiskolába járó gyermekek is hasonló körülmények között tölthetik el a szüneteiket az iskolaudvaron.

Köszönjük mindenkinek aki hozzájárult ahhoz, hogy a gyerekek jobb körülmények között tanulhassanak, jobb körülmények között tölthessék az iskolai szabadidejüket!